ארוגולה ופאווה-שעועית קרוסטיני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Arugulan ו Fava-שעועית Crostini. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לך לחנות ותביא את פקורינו טוסקאנו, באגט, גרידת לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Fava Bean Crostini, פול ומנצ'גו קרוסטיני, ו פול, שום, ועשב קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
מבשלים פול במים רותחים, חשוף, עד מכרז, 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן לנקז ולהעביר לאמבט קרח כדי להפסיק לבשל. לקלף בעדינות עורות (אם באמצעות edamame, לא לקלף).
פולס fava שעועית במעבד מזון עד קצוץ גס מאוד, ולאחר מכן להעביר חצי תערובת לקערה גדולה.
מוסיפים 1/4 כוס שמן, 1/2 כוס ארוגולה, גבינה, גרידת לימון ומיץ, 1/2 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל לפאבות במעבד ופירה עד חלקה.
להוסיף לקערה. קוצצים בגסות את הכוס שנותרה ארוגולה ומקפלים בעדינות לתערובת פול-שעועית.
חותכים 16 פרוסות אלכסוניות (בעובי 1/3 אינץ') מבגט ולשים במחבת גיליון 4 צדדית.
אופים עד זהב חיוור פריך, 8 עד 10 דקות. לשפשף עם צד לחתוך של שום.
כפית תערובת פול שעועית על טוסט baguette, ואז לטפטף עם שמן העליון עם מנטה.
Fontaleoni Vernaccia diSan Gimignano ' 07
* ציפוי, ללא ארוגולה קצוצה, יכול להתבצע 8 שעות קדימה ומקורר. מקפלים בארוגולה לפני השימוש.* טוסטים יכול להתבצע 1 יום קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
קלוריות 173, סה " כ שומן 9g, שומן רווי 2g, כולסטרול 2mg, נתרן 261mg, פחמימות 19g, סיבים 0g, חלבון 8g
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה "