ארוגולה וריקוטה קלצונה
ארוגולן וריקוטה קלצונס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 439 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך ארוגולה תינוק, מלח, מוצרלה חלב מלא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חלמון הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. ארוגולה & ריקוטה Calzones, נקניק וריקוטה Calzones, ו כרוב, פטריות, וricotta Calzones דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 450 ° F.
לבשל שום בשמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים ארוגולה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד נבול, 2 עד 3 דקות.
העברת מסננת ולחץ קשה על ארוגולה כדי לסחוט כמה שיותר נוזל עודף ככל האפשר, ולאחר מכן קוצצים גס.
מערבבים יחד ריקוטה, מוצרלה, Parmigiano-רג ' יאנו, חלמון, מלח ופלפל עד מעורבב, ואז מערבבים בארוגולה.
רבע בצק, ואז לגלגל כל חתיכה לתוך סיבוב 8 אינץ ' עם מערוך. שים רבע ממילוי גבינה (כ 1/3 כוס) במרכז בצק עגול 1 לקפל במחצית כדי לצרף מילוי וליצור חצי עיגול. לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום. החל בקצה 1 ועובד לכיוון השני, למתוח קצה אטום כלפי חוץ, צובט קצה מתגלגל כדי ליצור חבל.
העברה לתבנית אפייה. הפוך 3 calzones יותר באותו אופן, העברה לתבנית אפייה.
אופים calzones עד זהב ונפח, 12 עד 15 דקות. מגניב על תבנית אפייה 5 דקות לפני ההגשה.