ארוגולה פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ארוגולה פסטו. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. אם יש לכם עלי ארוגולה, גבינת פרמזן, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו Arugula Pesto: Pesto Di Rucola, ארוגולה פסטו, ו ארוגולה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ארוגולה, אגוזי מלך ושום בקערה של מעבד מזון ודופק עד קצוץ דק, כחמש פולסים 1 שניות, מגרד את הצדדים של קערה לפי הצורך.
עם מעבד מזון פועל, לשפוך שמן דרך צינור הזנה בזרם איטי, יציב. שמור על מעבד מזון פועל עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים של קערה לפי הצורך.
מוסיפים את הפרמזן ומיץ לימון ודופק לשלב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. לאחסן במיכל אטום במקרר במשך עד שבוע, או בשקית פלסטיק resealable במקפיא עד שישה חודשים.