קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

ארוחת הבוקר ההולנדית המסורתית של וילם דה קונינג

ארוחת הבוקר ההולנדית המסורתית של וילם דה קונינג
ארוחת הבוקר ההולנדית המסורתית של וילם דה קונינג עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. ארוחת הבוקר הזאת 539 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חלב וסוכר, נקניק מעדנייה, חתיכת גבינת גאודה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת ארוחת בוקר הולנדית פנסילבניה, ארוחת בוקר קולומביאנית מסורתית (Calentado), ו הולנדית: תפוח-ספייס חמאה הולנדית בייבי.

הוראות

1
מניחים ביצים עלומות וחזיר על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2
מניחים את חתיכת הגבינה על לוח עם סכין. אם הלחם פרוס, לסדר על צלחת או להגיש שלם עם סכין לחם.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
סכין לחםסכין לחם
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מגישים תה עם חלב וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תהתה
4
The Artist ' s PalateDK Publishing

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.