ארוחת טורקיה איטלקית לבישול איטי
המתכון לבישול איטי ארוחת ערב טורקיה איטלקית מוכנה בערך 6 שעות ו-30 דקות והוא בהחלט גדול חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 321 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לכם ירכיים טורקיה, קוסקוס, רסק עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקוסקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס מנגו קוסקוס כקינוח. מתכונים דומים: בישול איטי הודו איטלקי-אורז ארוחת ערב, ארוחת תרנגול הודו בבישול איטי, ו כריכי הודו עם פנים איטיות.
הוראות
ב 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי, מניחים ירכיים טורקיה. בקערה קטנה, מערבבים עגבניות, רסק עגבניות ושום.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 עד 8 שעות.
כ-25 דקות לפני ההגשה, מבשלים קוסקוס במים לפי הוראות האריזה. הגדל את הגדרת החום על סיר איטי לגבוה. מערבבים קישואים לתוך תערובת עגבניות. כיסוי; לבשל על 20 דקות יותר או עד קישואים הוא רך.
כדי לשרת, להסיר עצמות מטורקיה. מערבבים בעדינות כדי לשבור את טורקיה.