קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

ארוחת ערב: אורז עוף היינאני

ארוחת ערב: אורז עוף היינאני
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 478 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-52 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, מלח, בצלצלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: עוף ואורז עם זעפרן, ארוחת ערב: עוף בלימון עם אורז, ו ארוחת ערב הערב: קארי עוף אדום מגורר עם אטריות אורז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים 5 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מפזרים את החלק החיצוני והפנימי של העוף במלח. טאק 2 שיני שום, חתיכה קטנה בגודל אגודל של ג ' ינג ' ר, ואת בצל ירוק לתוך החלל. לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח, שמירה על חלל סגור. כאשר המים מגיעים לרתיחה, מוסיפים את העוף לסיר. להביא את המים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך מאוד, לכסות את הסיר, ולתת לבשל במשך 30 דקות. לאחר ביצוע, להסיר את העוף ולזרוק מספיק מי קרח כדי לכסות לחלוטין את העוף. (לפחות 2 מגשי קוביות קרח מלא צריך לעבוד.) הנקודה היא לקרר את העוף במשך 10 דקות, ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
לנקז ולהניח בצד.
4
בינתיים, תתחיל להכין את הרטבים. לזרוק על 2 חתיכות בגודל אגודל של זנגביל, 2 כפיות מלח, ו 3 כפות של שמן קנולה לתוך בלנדר. תהליך עד חלקה. תניח בצד. לשטוף את הבלנדר לרוטב השני.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים את צ ' ילי סראנו, 1 שאלוט, 1 אגודל בגודל שום, 3 שיני שום או שום, מיץ של 1 סיד, 1 כף מים, חומץ אורז, והסוכר. תהליך עד מעורבב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
חומץ אורזחומץ אורז
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
6
בסיר גדול אחר, יוצקים שתי כפות של שמן קנולה ולהפוך את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
להוסיף 3 של שאלוט קצוצים, ו 5 שיני שום קצוצות. מבשלים כ -30 שניות, ואז לזרוק את האורז ולבשל במשך 2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
8
הוסף שלוש כוסות של שאריות המים מבישול העוף. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9
הסר את העור מן העוף, לחתוך את הבשר לרצועות עבות 1/2 אינץ'. ערם את האורז על צלחת, למעלה עם העוף, ומערבבים את התבלינים כפי שאתה רואה לנכון.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)