ארוחת ערב: אורז עוף היינאני
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 478 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-52 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, מלח, בצלצלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: עוף ואורז עם זעפרן, ארוחת ערב: עוף בלימון עם אורז, ו ארוחת ערב הערב: קארי עוף אדום מגורר עם אטריות אורז (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 5 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול מאוד.
מפזרים את החלק החיצוני והפנימי של העוף במלח. טאק 2 שיני שום, חתיכה קטנה בגודל אגודל של ג ' ינג ' ר, ואת בצל ירוק לתוך החלל. לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח, שמירה על חלל סגור. כאשר המים מגיעים לרתיחה, מוסיפים את העוף לסיר. להביא את המים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך מאוד, לכסות את הסיר, ולתת לבשל במשך 30 דקות. לאחר ביצוע, להסיר את העוף ולזרוק מספיק מי קרח כדי לכסות לחלוטין את העוף. (לפחות 2 מגשי קוביות קרח מלא צריך לעבוד.) הנקודה היא לקרר את העוף במשך 10 דקות, ככל האפשר.
בינתיים, תתחיל להכין את הרטבים. לזרוק על 2 חתיכות בגודל אגודל של זנגביל, 2 כפיות מלח, ו 3 כפות של שמן קנולה לתוך בלנדר. תהליך עד חלקה. תניח בצד. לשטוף את הבלנדר לרוטב השני.
מוסיפים את צ ' ילי סראנו, 1 שאלוט, 1 אגודל בגודל שום, 3 שיני שום או שום, מיץ של 1 סיד, 1 כף מים, חומץ אורז, והסוכר. תהליך עד מעורבב. תניח בצד.
בסיר גדול אחר, יוצקים שתי כפות של שמן קנולה ולהפוך את החום בינוני גבוה.
להוסיף 3 של שאלוט קצוצים, ו 5 שיני שום קצוצות. מבשלים כ -30 שניות, ואז לזרוק את האורז ולבשל במשך 2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן.
הוסף שלוש כוסות של שאריות המים מבישול העוף. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ומבשלים 20 דקות.
הסר את העור מן העוף, לחתוך את הבשר לרצועות עבות 1/2 אינץ'. ערם את האורז על צלחת, למעלה עם העוף, ומערבבים את התבלינים כפי שאתה רואה לנכון.