גשו לסופר וקנו חומץ יין, עגבניות משומר, צלפים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: סנאפר אדום עם עגבניות וזיתים אפויים בנייר כסף, ארוחת ערב הלילה: סלט דג לבן בגריל עם עגבניות ויניגרט טרגון, ו ארוחת ערב: עוף צלוי במחבת עם זיתים, צלפים ורמוט.
הוראות
1
דק קוצצים את גבעולי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
2
יוצקים את שמן הזית למחבת גדולה ובטוחה לתנור המוגדרת בחום בינוני. כאשר מנצנץ, להוסיף את השום, גבעולי בזיליקום, אדום צ ' ילה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השום הוא ריחני אבל לא השחמה, אחת עד שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פלפל צ ' ילי אדום
1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מוסיפים את העגבניות למחבת, ומתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד העגבניות מצטמצמות לרוטב עבה, כ -30 דקות. במהלך התהליך, לרסק את העגבניות עם החלק האחורי של כף עץ. כאשר נעשה זאת, להסיר את צ ' ילה ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את חומץ היין האדום, מערבבים היטב, וטעם כדי לראות אם יש צורך יותר מלח או פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
בעוד רוטב העגבניות מתבשל, מחממים את התנור ל-425 ° F. מתבלים את שני צידי פילה הדגים במלח ופלפל. כאשר רוטב העגבניות נעשה בישול, לכבות את המבער.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה דגים
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מניחים את הפילה על רוטב העגבניות. למעלה שני פילה עם זיתים, צלפים, עלי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
7
מעבירים מחבת לתנור ומבשלים עד שהדגים נעשים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מגישים פילה עם רוטב עגבניות. הוספתי גם כרוב מטוגן בתור צד.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.