ארוחת ערב: דג שלם צלוי במחבת עם זיתים
ארוחת ערב: דג שלם צלוי במחבת עם זיתים הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 70 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 644 קלוריות. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, צלפים, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו ארוחת ערב: עוף צלוי במחבת עם זיתים, צלפים ורמוט, ארוחת ערב: עוף מוקפץ עם זיתים, צלפים ולימונים קלויים, ו ארוחת ערב: דגים קלויים קוריאנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות פרנהייט. לדלות דגים בקמח משני הצדדים ולנער עודף.
מחממים שמן זית במחבת כבדה, חסינת תנור גדולה מספיק כדי להחזיק את הדגים מעל חום בינוני גבוה עד רק עישון.
הנח דגים בזהירות במחבת ומבשלים מבלי לגעת עד חום זהוב.
הפוך את הדגים בזהירות ולהוסיף זיתים, צלפים, גרידת לימון ומקטעים, מיץ מלימונים שנותרו, ויין.
מעבירים מחבת לתנור. דגים צלויים עד דגים הוא רק מבושל דרך, 10-15 דקות בהתאם עובי.
הסר מהתנור ולאפשר לנוח לפחות 5 דקות.
מגישים של דגים שלמים או פילה על צלחות. למעלה עם פטרוזיליה, מלח קשקשי, ורסס שמן זית.