ארוחת ערב הלילה: 'טונה Ino עם פסטו שחור זית Panini
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו זיתים, פירות יער צלפים, טונאן בשמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו ארוחת ערב הלילה: פניני סטייק צלע עם גבינת עיזים ובצל מקורמל, ארוחת ערב: פסטה עם ממרח זיתים, ו ארוחת ערב: שמן זית-סלמון עלומה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור פסטו: לזרוק את כל החומרים לתוך בלנדר או מעבד מזון. להתמזג עד קצוץ, אבל עדיין קצת שמנמן.
מוסיפים טונה, צלפים, שמן זית, חומץ, מיץ לימון ופתיתי פלפל אדום בקערה. מערבבים עד בשילוב.
למרוח כף אחת של פסטו על הצד לחתוך של שלושת הלחמניות התחתונות. מחלקים תערובת טונה בין שלושת הלחמניות, ולאחר מכן מניחים כל העליון על.
גריל על מכבש פניני עד השחמה, שלוש עד חמש דקות. לחלופין, אתה יכול למקם את הכריך על מחבת גריל על חום בינוני, העליון עם מחבת ברזל כבד. מבשלים עד שחום, כשלוש דקות בצד.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ריימונד R אוסף מרלו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.