ארוחת ערב הלילה: סלמון מזוגג לימון ודבש עם אורז Broccolini
נסו סלמון מזוגג לימון ודבש עם בסמטי וברוקוליני, סלמון מזוגג לימון ודבש עם בסמטי וברוקוליני, ו ארוחת ערב: סלמון מזוגג דבש-סויה עם בוק צ'וי (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 450 מעלות.
יוצקים שמן לתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. כאשר מנצנץ, להוסיף בצלצלים ומבשלים עד רך ומתחיל חום, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, כשלוש עד ארבע דקות.
מוסיפים אורז ומערבבים עד מצופה באופן שווה בשמן. המשך לבשל עד אורז הופך chalky אבל לא חום, על 1 דקה.
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה. מכסים תנור הולנדי, מכבים חום ומעבירים לתנור. לבשל עשר דקות.
בינתיים, להקציף יחד מיץ ליים, גרידת ליים, דבש, כוסברה, ורוטב סויה.
הסר את המכסה ובחן אורז. אם כל הנוזל נספג, להוסיף כוס נוספת¼. ואז נסטלה פילה סלמון ו broccolini באורז. כף 1 זיגוג כף על כל פילה. מתבלים במלח ופלפל. לכסות לחזור לתנור עד סלמון הוא אטום broccolini הוא רך, על 8 דקות.
מחלקים באופן שווה בין ארבע צלחות, טפטוף עם זיגוג נשאר, העונה עם מלח ופלפל, ומגישים.