ארוחת ערב הלילה: פטריות Bhaji (פטריות ברוטב עגבניות בצל)
מתכון ארוחת ערב: פטריות Bhaji (פטריות ברוטב עגבניות בצל) יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 45 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פלפל חלפיניו, בצל ירוק, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ארוחת ערב: רוטב עגבניות עם פטריות ואנשובי, ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ו ארוחת ערב: ספגטי ברוטב עגבניות ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים את השמן לתוך סיר להגדיר על חום בינוני. לזרוק את הבצל ואת jalapeño ומבשלים 6 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את השום, מערבבים היטב ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
3
מפזרים את הכמון, כוסברה, ואבקת צ ' ילה, מערבבים היטב, ומבשלים 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
¼ כפית אורגנו
4
מוסיפים את הפטריות, רסק עגבניות, ואת המים. מערבבים עד הדבק מופץ באופן שווה, ואז לכסות את הסיר, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 10 דקות. מערבבים באמצע. המנה צריכה להיות כמו נזיד. אם זה לא עבה מספיק, או הפטריות עדיין לא רך, להסיר את המכסה ולבשל עוד כמה דקות.
הודי ניתן לזווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.