קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

ארוחת ערב הלילה: צדפות צרובות עם תרד וארוגולה

ארוחת ערב הלילה: צדפות צרובות עם תרד וארוגולה
אם יש לכם ארוגולה תינוק, צדפות ים, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: צדפות, ארוחת ערב: צדפות ים alla קפרזה, ו ארוחת ערב: סלט טלה צרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים שתי כפות שמן למחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים בצדפות עם קמצוץ של מלח ופלפל ומניחים אותם במחבת. מבשלים 6 עד 7 דקות, או עד שהם זהובים חום בצד אחד. הפוך אותם ואז לבשל במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
להסיר ולהניח בצד.
3
להפחית את החום בינוני, ויוצקים את שאר השמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב במהירות, במשך כ 15 שניות. ואז להוסיף את התרד, ארוגולה, פתיתי פלפל אדום, ועוד קמצוץ של מלח ופלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הירוקים נבלו. זה צריך לקחת בערך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ירוקירוק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
5
מגישים צדפות עם הירוקים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ירוקירוק

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.