ארוחת ערב הלילה: צדפות צרובות עם תרד וארוגולה
אם יש לכם ארוגולה תינוק, צדפות ים, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: צדפות, ארוחת ערב: צדפות ים alla קפרזה, ו ארוחת ערב: סלט טלה צרוב (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שתי כפות שמן למחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים בצדפות עם קמצוץ של מלח ופלפל ומניחים אותם במחבת. מבשלים 6 עד 7 דקות, או עד שהם זהובים חום בצד אחד. הפוך אותם ואז לבשל במשך 30 שניות.
להפחית את החום בינוני, ויוצקים את שאר השמן.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב במהירות, במשך כ 15 שניות. ואז להוסיף את התרד, ארוגולה, פתיתי פלפל אדום, ועוד קמצוץ של מלח ופלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הירוקים נבלו. זה צריך לקחת בערך 2 דקות.
מגישים צדפות עם הירוקים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.