ארוחת ערב הערב: Chilaquiles Verdes
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 521 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך tomatillos, מניות ירקות תחליף, jalapeno, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Chilaquiles Verdes, מבשלים את הספר: Chilaquiles Verdes, ו Chilaquiles Verdes עם ביצים מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים את הטומטילו ואת הצ ' ילי הירוק תחת מטלית חמה מאוד ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד קלויים מושחרים כתמים, על 10-12 דקות.
להעביר הכל לבלנדר להתמזג לתוך פירה חלקה.
בסיר גדול או תנור הולנדי, מחממים את השמן מעל בינוני ומבשלים את הבצל עד הזהב, כ 7 דקות.
מוסיף את השום ומבשל דקה נוספת, ואז לשפוך את purée tomatillo. מביאים לרתיחה, ואז מערבבים את המרק ואת הקרמה. מתבלים לפי הטעם במלח, מוסיפים את הכוסברה או האפאזוטה ומביאים לרתיחה. כבה את החימום.
בינתיים, מחממים את התנור ל 204°. מסדרים את הצ 'יפס על צלחת אפייה 13x9, ואז לשפוך את הרוטב עליהם, לחיצה בעדינות על הצ' יפס כדי להבטיח שהם מכוסים ברוטב.
מפזרים את הגבינה מעל ואופים עד מבעבע מעט חום על הקצוות, על 15 דקות.
מגישים מיד לפני הצ ' יפס ללכת רטוב.