ארוחת ערב הערב: סטייק חצאית עם רוטב צ'ימיצ' ורי
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מלח ופלפל, מיץ לימון, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: סטייק חצאית עם רוטב סטייק תוצרת בית, ארוחת ערב הלילה: סטייק חצאית עם Tomatillos, בשתי דרכים, ו סטייק חצאית עם רוטב צ'ימיצ' ורי.
הוראות
מתבלים את הסטייק במלח ופלפל, ונותנים לו לשבת על הדלפק במשך 30 דקות.
במעבד מזון, לשלב את החומץ, מיץ לימון, 1/4 כוס שמן זית, בצל אדום, פפריקה ושום. פירה לתוך משחה אדומה עבה.
מוסיפים את הפטרוזיליה, אורגנו וקורט של מלח ופלפל. פירה עד שזה משחה ירוקה נחמדה.
מחממים גריל או מטגן. סטייק מעיל עם הנותרים 1 כף שמן זית. מבשלים 2 עד 3 דקות לכל צד כמו בינוני-נדיר. כאשר נעשה, להסיר ולהניח בצד במשך חמש דקות.
חתוך כנגד התבואה, ושופך צ 'ימיצ' ורי על גבי. תאכל!
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.