ארוחת ערב: מולים ברוטב Goan (Thisri)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב: מולים ברוטב Goan (Thisri). מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו ממרח תמרינדי, פלפל קאיין, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: גואן שרימפס קארי, ארוחת ערב: מולים עם שומר וכתום, ו ארוחת ערב: מולים עם שומר ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר גדול lidded מעל חום בינוני. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים בצל. מערבבים לעתים קרובות עם כף עץ, ומבשלים כחמש דקות, או עד בצל להפוך שקוף.
מוסיפים ג ' ינג ' ר ושום. המשך ערבוב, ולבשל במשך דקה אחת, עד ריחני מאוד. לאחר מכן מוסיפים פלפל קאיין, פפריקה, כורכום, כמון וכוסברה. מבשלים 10 שניות, ולאחר מכן מוסיפים ממרח תמרינדי, מלח, חלב קוקוס, ושתי כוסות מים. מערבבים היטב, ולהביא לרתיחה. כיסוי סיר, ולהפחית את החום נמוך.
תן להתבשל בעדינות במשך 20 דקות.
הוסף מולים, לכסות שוב, ולתת להתבשל במרץ במשך כ 5 דקות, או עד מולים נפתחו. תיפטר מכל מולים שלא נפתחים.
מגישים מולים ורוטב עם נאן או אורז לבן.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.