הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מלח שולחן, שום, עגבניות בוסר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרק עגבניות ירוק עם חזיר יער שחור, ארוחת ערב: קארי עגבניות ירוק עם תפוחי אדמה ושום, ו ארוחת ערב: עדשים אדומים ומרק עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
תוסיף את הבשר הקצוץ. מערבבים לעתים קרובות, ומבשלים עד שהוא מתחיל חום, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונלי
3
מוסיף את הבצל הירוק, שום, ועלה דפנה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הירוק הם מאוד רך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
גב שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
מוסיפים את העגבניות, המניה, המים, המלח והפלפל. מביאים את התערובת לרתיחה, ולאחר מכן להפחית לרתיחה. מכסים ומבשלים חלקית עד שהעגבניות רכות לחלוטין וכ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הסר את עלה המפרץ, ומתבלים עם יותר מלח ופלפל לפי הטעם.