ארוחת ערב סיציליאנית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 684 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 51 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו בצל, סוכר, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ברוקולי סיציליאני, קנולי סיציליאני, ו קנולי סיציליאני.
הוראות
1
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים את הבקר, הבצל והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את רסק העגבניות, המים, 1 כפית סוכר, מלח, בזיליקום, אבקת שום, אבקת צ ' ילי ו -1 / 8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות