קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

קרפ דובדבנים ברנדי

קרפ דובדבנים ברנדי
קרפ דובדבן ברנדי יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, קרפים, ענפי מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו קרפ דובדבנים ברנדי, כדורי דובדבן ברנדי, ו Cherry Clafouti ברנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, לשלב מילוי עוגה וברנדי. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מערבבים בחמאה 1 חתיכה בכל פעם עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ונענע, לא חובהתוספת מוקצפת ונענע, לא חובה
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום. מניחים בצד 6 דובדבנים, לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
3
מחלקים את המילוי בין 6 קרפים לגלגל או לקפל קרפים. למעלה עם טפטוף של סירופ שוקולד ומקשטים עם sprig של מנטה ודובדבנים שמורים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
קרפיםקרפים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות

יין מומלץ: קרם שרי, בורדו, שמפניה, Moscato Dasti, יציאה, בורדו לבן

קרפים בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, בורדו, ושמפניה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "