קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

ארוחת ערב: סלט ביסטרו צרפתי עם בייקון, קרוטונים ושום

ארוחת ערב: סלט ביסטרו צרפתי עם בייקון, קרוטונים ושום
ארוחת המתכון הערב: סלט ביסטרו צרפתי עם בייקון, קרוטונים ושום מוכן בערך 20 דקות. והוא בהחלט גדול חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 440 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון, חומץ יין, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: סלט שן הארי עם ביצים עלומות ובייקון, ארוחת ערב: סלט ברוקולי עם בייקון, עירית ועגבנייה, ו ארוחת ערב: סלמון עם בייקון מעושן וסלט עדשים.

הוראות

1
בקערה קטנה, לטאטא יחד את דיז ' ון וחומץ יין אדום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיף את השמן בזרם איטי תוך שטוף במרץ כדי ליצור תחליב שמנת של מרכיבי ההלבשה. לאחר הוספת כל השמן, מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
אמולסיותאמולסיות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מוסיפים את הבייקון למחבת בינונית והופכים את החום למדיום. מבשלים את הבייקון עד השומן מתחיל לעבד, 2-3 דקות, ולאחר מכן להוסיף את הלחם הקוביות. לבשל, ערבוב ocassionally, עד הבייקון הוא פריך והלחם הוא זהוב, 10-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים את הירוקים בקערת סלט גדולה. למעלה עם תערובת בייקון / קרוטון ורוטב, ואז לזרוק מעיל העלים ביסודיות. עונה, במידת הצורך, עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ירוקירוק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיף את השום טחון ולאחר מכן לחלק בין צלחות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
6
מגישים בעוד קרוטונים עדיין חמים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. קרם Calvet דה בורדו ברוט rosé עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה
Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה
צבע סלמון מבריק עם אף אלגנטי של פטל וקסיס. מאוד עדין ומתמשך בועות לאתר להקניט את הפה וגימור יפה של טעמים פריך, עגול, פירותי. תיהנו מ-Calvet Brut Rose בכל עת כאפריטיף, תערובת קוקטיילים, משקה בראנץ ' או לכל סיבה למסיבה.