ארוחת ערב: סלט ביסטרו צרפתי עם בייקון, קרוטונים ושום
ארוחת המתכון הערב: סלט ביסטרו צרפתי עם בייקון, קרוטונים ושום מוכן בערך 20 דקות. והוא בהחלט גדול חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 440 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון, חומץ יין, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: סלט שן הארי עם ביצים עלומות ובייקון, ארוחת ערב: סלט ברוקולי עם בייקון, עירית ועגבנייה, ו ארוחת ערב: סלמון עם בייקון מעושן וסלט עדשים.
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא יחד את דיז ' ון וחומץ יין אדום.
מוסיף את השמן בזרם איטי תוך שטוף במרץ כדי ליצור תחליב שמנת של מרכיבי ההלבשה. לאחר הוספת כל השמן, מתבלים לפי הטעם במלח.
מוסיפים את הבייקון למחבת בינונית והופכים את החום למדיום. מבשלים את הבייקון עד השומן מתחיל לעבד, 2-3 דקות, ולאחר מכן להוסיף את הלחם הקוביות. לבשל, ערבוב ocassionally, עד הבייקון הוא פריך והלחם הוא זהוב, 10-12 דקות.
מניחים את הירוקים בקערת סלט גדולה. למעלה עם תערובת בייקון / קרוטון ורוטב, ואז לזרוק מעיל העלים ביסודיות. עונה, במידת הצורך, עם מלח.
מוסיף את השום טחון ולאחר מכן לחלק בין צלחות.
מגישים בעוד קרוטונים עדיין חמים.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. קרם Calvet דה בורדו ברוט rosé עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה]()
Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה
צבע סלמון מבריק עם אף אלגנטי של פטל וקסיס. מאוד עדין ומתמשך בועות לאתר להקניט את הפה וגימור יפה של טעמים פריך, עגול, פירותי. תיהנו מ-Calvet Brut Rose בכל עת כאפריטיף, תערובת קוקטיילים, משקה בראנץ ' או לכל סיבה למסיבה.