קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות57
מגזין

ארוחת ערב: סלט תפוחי אדמה ואספרגוס עם רוטב חרדל

ארוחת ערב: סלט תפוחי אדמה ואספרגוס עם רוטב חרדל
ארוחת ערב הערב: סלט תפוחי אדמה ואספרגוס עם רוטב חרדל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אספרגוס, חרדל דיז'ון, חרדל גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו ארוחת ערב הערב: סלט בטטה עם בצל מקורמל ורוטב Guajillo צ'ילה, ארוחת ערב: אספרגוס עם רוטב חרדל קרם פרש ופרושוטו, ו סלט עדשים תפוחי אדמה קלויים ואספרגוס עם חרדל חריף-רוטב לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים שני סירים גדולים של מים לרתיחה. באחד מהם, מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים 20 דקות. כאשר נעשה, לנקז ולתת לתפוחי האדמה להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
חותכים אותם לחתיכות בגודל ביס.
3
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לזרוק את האספרגוס לסיר השני של מים. לבשל במשך כ 3 דקות. ואז להסיר עם מלקחיים בהלם קערה גדולה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בואו להתקרר לחלוטין, ואז לנקז, ויבש. פרוסה בחצי לאורכו.
5
באותו סיר, מוסיפים את הגזר ומבשלים כ 6 דקות. כאשר נעשה, לנקז במסננת. לזרוק את הגזר בקערה גדולה של מי קרח. כאשר מגניב, לנקז, יבש, ולאחר מכן לזרוק בקערה נקייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מערבבים יחד את השמנת החמוצה ואת שני חרדל. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
7
מוסיפים את תפוחי האדמה, גזר, ואת רוב האספרגוס. לזרוק עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מגישים עם כמה אספרגוס נוסף על גבי.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות