קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

ארוחת ערב: סלמון ואפונה טליאטלה

ארוחת ערב: סלמון ואפונה טליאטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: סלמון ו טליאטלה אפונה. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 706 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שאלוט, tagliatelle, פילה סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מולסה יוגורט כקינוח. נסו ארוחת ערב: סלמון Charmoula, ארוחת ערב: סלמון רדוד שלוק, ו ארוחת ערב: סלמון עם רוטב הדר (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה עד אל דנטה אם מיובש, רך אם טרי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בינתיים, במחבת שנייה או סיר קטן, להביא את המניה לרתיחה ולהוסיף את שאלוט, אפונה, ומלח ופלפל שחור לפי הטעם. מבשלים עד שהאפונה רכה, ארוכה יותר אם טריה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
בינתיים, לחמם מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את שמן הזית, ואז מבשלים את עור הסלמון עד 3/4 מבושל דרך. הפוך ולסיים לבשל. העור צריך להסיר בקלות מן הדג. השליכי את העור וקליפי את הסלמון בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מסננים את הפסטה וחוזרים לסיר הבישול שלה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את היוגורט יחד עם תערובת האפונה והפטרוזיליה הקצוצה. לזרוק היטב לשלב, ואז מערבבים את חתיכות הסלמון. תתחלקו לקערות ותגישו מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.