ארוחת ערב: סלמון מזוגג דבש-סויה עם בוק צ'וי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך תינוק בוק צ'וי, ג' ינג'ר, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. נסו ארוחת ערב הלילה: סלמון מזוגג לימון ודבש עם אורז Broccolini, ארוחת ערב הלילה: שפמנון מזוגג מיסו ובוק צ'וי התינוק, ו שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים רוטב סויה, דבש, מיץ לימון, זנגביל ושום יחד עד הדבש מתמוסס. להזמין 1/4 כוס מרינדה בקערה נפרדת, ואז למקם פילה סלמון, עור בצד, במרינדה. אפשר להשרות לפחות 10 דקות, רצוי 3
בינתיים, מראש broiler (או גריל) עד גבוה.
מחממים 1/4 כוס מים במחבת בינונית מעל חום גבוה ומביאים לרתיחה.
הוסף בוק צ ' וי וכיסוי. אפשר קיטור עד מכרז כמעט, על 4 דקות, ולאחר מכן להוסיף מרינדה שמורות. לזרוק לשלב, לבשל במשך 2 דקות נוספות כדי להפחית עודף נוזלים.
שים את הסלמון מתחת לעור מטאטאים למטה מטאטאים מבלי לפנות עד החיצוני הוא קרמל היטב והדגים הוא רק מבושל דרך, 7-10 דקות, בהתאם עובי והמרחק מן broiler.
סדר בוק צ ' וי על צלחות העליון עם פילה סלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.