ארוחת ערב: עוף ואורז עם זעפרן
ארוחת ערב: עוף ואורז עם זעפרן נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 867 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לך חוטי זעפרן, בינוני, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: אורז מטוגן בזעפרן עם משמש ושקדים מיובשים, ארוחת ערב הלילה: אורז מטוגן עם זעפרן, זנגביל, ועגבניות (Arroz Frito Aortuguesa), ו ארוחת ערב הערב: עוף צלוי עם זעפרן ולימונים.
הוראות
יש לשטוף את העוף היטב וללטף יבש לחלוטין. מתבלים במלח ופלפל. במחבת גדולה (12 אינץ'), מחממים את החמאה ושמן הזית מעל חום בינוני גבוה עד קצף החמאה שוכך, ואז מוסיפים את העוף והחום היטב בכל הצדדים, 10-12 דקות.
להעביר עוף לצלחות ולהשליך את כל אבל 2 כפות שמן מהמחבת.
חום נמוך עד בינוני ולהוסיף את הבצל, שום, וקורט של מלח ופלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, 5-6 דקות.
מוסיפים אורז ומערבבים היטב מעיל עם שומן, בישול במשך דקה נוספת.
מוסיפים מרק, מים, זעפרן, עלה דפנה, ומביאים לרתיחה, ואז פונים לרתיחה. טעם לתיבול. להחזיר עוף למחבת, מתרפק לתוך האורז עד חצי שקוע.
יוצקים כל מיצים מן הצלחת לכסות. מבשלים 20-25 דקות, עד שהנוזל נספג והאורז כמעט רך. אם זה עדיין לא רך, להוסיף מים רותחים לפי הצורך כדי לשמור על לח.
הסר מהחום ומערבבים באפונה. אפשר לנוח, מכוסה במגבת מטבח, עד שהאורז סופג כל נוזל שנותר והופך רך. להשליך עלה דפנה.
מגישים עם פטרוזיליה לקישוט, אם תרצה בכך.