תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: עוף לימוני עם רוטב כוסברה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, כורכום הקרקע, שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו ארוחת ערב: לימון חומוס מוקפץ, ארוחת ערב: מהי מאי עם רוטב כוסברה, ו ארוחת ערב הערב: עוף עם רוטב זרעי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר רחב וכבד על חום בינוני גבוה. חום את חתיכות העוף בשכבה אחת, בישול בקבוצות במידת הצורך, משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
הסר עם כפית מחוררת לקערה.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
שים את השום בשמן החם, ואחרי דקה כאשר הוא הופך זהב, להוסיף את הדבק ג ' ינג ' ר. מטגנים עוד דקה, ואז מוסיפים את הצ ' ילי הירוק, קאיין, כמון, כוסברה, כורכום ומלח. כאשר התבלינים מבושלים יחד במשך כמה רגעים והטעמים מתחילים להתחתן, מוסיפים את הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק ג ' ינג ' ר
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
כורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
צ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
4
כמו כוסברה מתחילה לנבול, להמשיך לערבב, ולאחר מכן להוסיף את חתיכות עוף, כל מיץ שנצבר בקערה, ו 2/3 כוס מים עם מיץ לימון. מכסים, מנמיכים את החום לרתיחה, ומבשלים 25-30 דקות, הופכים פעם אחת, עד שהעוף רך. לחשוף ולבשל עוד כדי לעבות את הרוטב, במידת הצורך, וטעם מלח ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף סוכר אדום גס
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)