ארוחת ערב: עוף מוקפץ עם לימון וצ'ילה
אם יש לך רוטב דגים, חלב קוקוס, ל 2 צ'ילי תאילנדי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו ארוחת ערב הערב: עוף, עשב לימון, קארי תפוחי אדמה (Ca - Ri Ga), ארוחת ערב הלילה: דיונון מוקפץ (Ojinguh Bokkeum), ו ארוחת ערב: Dongting חזה ברווז מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מוסיפים את העוף, מלח, סוכר, אבקת קארי ורוטב דגים. לזרוק עד חתיכות העוף מצופים באופן שווה. מניחים בצד במקרר כדי להשרות לפחות 15 דקות ועד שעה-כל מה שיש לך זמן.
כאשר העוף נעשה במרינדה, להסיר מהמקרר.
יוצקים את השמן לתוך ווק גדול או מחבת להגדיר על חום גבוה. כאשר כמעט מוכן לעשן, להוסיף את שאלוט, צ ' יילס, ו lemongrass. מוקפץ עד ריחני מאוד, כדקה אחת.
מוסיף את העוף ופלפל פעמון אדום. מערבבים היטב, ולאחר מכן לתת חתיכות עוף לבשל ללא הפרעה עד השחמה קלה, כדקה אחת. באמצעות מרית, להפוך את חתיכות עוף, ומבשלים עד השחמה קלה בצד השני, על עוד דקה.
יוצקים את חלב הקוקוס ולהפחית את החום כדי לשמור על רתיחה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד חלב קוקוס התאדה כמעט לחלוטין, שש עד שמונה דקות. השומן בחלב הקוקוס פשוט יתחיל להיפרד.
מעבירים לצלחת הגשה, ומקשטים בכוסברה.