ארוחת ערב: עוף עם פלפלים קלויים וסלסה ורדה
מתכון ארוחת ערב: עוף עם פלפלים קלויים וסלסה ורדה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 282 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-26 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן צמחי, tomatillos, קרם פרשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ארוחת ערב: Scaloppine חזיר עם חמאה חומה סלסה ורדה, ארוחת ערב: סלט שרימפס ופלפלים קלויים, ו ארוחת ערב: שעועית שחורה וסלסת תירס קלויה (מתכונים דומים).
הוראות
להשחיר את העור של pobanos ידי יושב אותם מעל המבער על הכיריים שלך. הפעל באופן קבוע עד מושחר באופן שווה, על 5 דקות בסך הכל.
העברה לשקית פלסטיק קיטור במשך 15 דקות.
יוצקים את השמן למחבת גדולה להגדיר על חום בינוני גבוה. מתבלים את חזה העוף במלח, ואז מניחים במחבת. מבשלים עד שחום היטב, כ 2 דקות בצד. תניח בצד.
בינתיים, תמזג את הטומטילו והכוסברה.
יוצקים את זה למחבת כאשר הבצלים נעשים. לבשל עד שהוא עבה מאוד, על 8 דקות.
מוסיפים את המרק, רצועות poblano, ואת הקרמה. מערבבים היטב, ומתבלים עם כפית מלח. החזר את חזה העוף למחבת. להפחית את החום לרתיחה ומבשלים עד העוף מבושל לחלוטין, על 8 עד 10 דקות.
מגישים את העוף עם רוטב צ ' ילה ובצל.