ארוחת ערב: פלפלים ממולאים קוסקוס
צריך מנה עיקרית צמחונית? ארוחת ערב: פלפלים ממולאים קוסקוס יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם קוסקוס, פלפלים, מרק ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב: נקניקיות מרגוז עם כרוב וקוסקוס, ארוחת ערב: סלט שרימפס ופלפלים קלויים, ו ארוחת ערב: נקניק איטלקי חריף עם כריך פלפלים.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 ° F. מעל חום בינוני, מטגנים את הבצל והגזר בשמן הזית עד מכרז אבל לא השחמה, 4-5 דקות.
מוסיף את התבלינים ומערבבים, בישול במשך כשתי דקות כדי לאפשר את הטעמים להתחתן.
מסדרים את חצאי הפלפל בתבנית אפייה כך שהם צמודים.
יוצקים את המרק שנותר בתחתית המנה.
כפית 1/4 כוס של תערובת קוסקוס לתוך כל חצי פלפל, ואז נסטלה אונקיה של גבינת עיזים למרכז. פזר את התערובת קוסקוס הנותרים בין הפלפלים, לחיצה למטה כדי למלא את הפינות, העליון עם גבינת עיזים הנותרים.
מכסים את המנה בחוזקה בנייר כסף ואופים עד מאודה ומכרז, כ 30 דקות.
הסר את נייר הכסף ומבשל במשך 5 דקות נוספות, או לטגן בקצרה כדי להשחים את צמרות.