קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות90
מגזין

ארוחת ערב: פסטה עם ירקות ושעועית

ארוחת ערב: פסטה עם ירקות ושעועית
ארוחת ערב: פסטה עם ירקות ושעועית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 627 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך שעועית חמוציות בתרמילים שלהם, עלי מרווה, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: פסטה עם פסטו, תפוחי אדמה ושעועית ירוקה, ארוחת ערב: פסטה עם פול, פלפל אדום ובייקון, ו ארוחת ערב הלילה: מוקפץ Andouille וירקות עם גריסים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את השעועית מהתרמילים שלהם ומניח במחבת רוטב קטנה עם ליטר מים, עלה דפנה, חצי מרווה, גזר, 1 ציפורן של השום, וקצת שמן זית. מביאים לרתיחה ומבשלים עד השעועית הם שמנת ומכרז, 20-40 דקות בהתאם לגודל וגילו של השעועית.
מרכיבים שתצטרך
2
הוסף יותר מים אם יש צורך לשמור את השעועית רק קצת מרקי, אשר יהיה מרכיב של הרוטב מאוחר יותר. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3
קוצצים את הירוקים ומחממים מחבת שנייה עם קצת שמן זית, ואז מוסיפים את הבצל ומבשלים בעדינות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את 3 שיני השום הנותרות, את המרווה הנותרת וקורט של פתיתי פלפל אדומים כתושים. לאחר כמה דקות, מוסיפים את הירוקים יחד עם התזה של שעועית בישול מים או מים מהברז, ומבשלים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את הפסטה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך