קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות15
מגזין

ארוחת ערב: פריטטה עם תפוחי אדמה, בייקון, ונענע

ארוחת ערב: פריטטה עם תפוחי אדמה, בייקון, ונענע
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: פריטטה עם תפוחי אדמה, בייקון, מנטה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 2 . מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך בייקון, בצל, תפוחי אדמה חלודים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במטבעה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מנטה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: פריטטה תפוחי אדמה וקייל, ארוחת ערב: Chard Frittata שוויצרי, ו ארוחת ערב: צ'וריסו ופריטטה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
חותכים את הבייקון לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
לטגן אותם במחבת על חום בינוני עד שהם cripsy ו שניתנו השומן שלהם.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר אותם מהמחבת ולהוסיף את הבצל ותפוחי האדמה. מבשלים 10 עד 15 דקות, או עד תפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר אותם מהמחבת. נקה את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
לפצח את הביצים לתוך קערה גדולה להקציף עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים את תפוחי האדמה, בייקון, מנטה ובצל. מערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
8
יוצקים את כף השמן לתוך המחבת עכשיו נקי. להפוך את החום בינוני גבוה, ואז לשפוך את תערובת הביצה. מבשלים 6 דקות. ואז למקם אותו מתחת broiler במשך 1 עד 2 דקות, או עד חום זהוב. תחליקי על צלחת. מתבלים במלח ופלפל, חותכים כמו עוגה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי