קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

ארוחת ערב: צלעות חזיר מוקפצות עם כרוב כבוש

ארוחת ערב: צלעות חזיר מוקפצות עם כרוב כבוש
אם יש לך שמיר, מלח ופלפל, כרוב כבוש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי קימל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות קאראווי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו צלעות חזיר מוקפצות עם כרוב כבוש, ארוחת ערב: צלעות חזיר עם אבק קסמים, ו ארוחת ערב: פורצ'יני שפשף צלעות חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיף את הבייקון הקצוץ לסיר כבד להגדיר על אש בינונית. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד בייקון הוא פריך. לזרוק את הבצל ואת זרעי קימל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
יוצקים את מיץ התפוחים ומוסיפים את הכרוב הכבוש. מערבבים היטב, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך, לכסות את הסיר, ומבשלים בעדינות במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
עם כ 10 דקות לסיום, העונה שני הצדדים של צלעות חזיר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות חזירצלעות חזיר
4
יוצקים את השמן למחבת כבדה להגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר מנצנץ, להוסיף את הצלעות לבשל במשך כארבע דקות בכל צד. בדוק אם הם נעשים באמצעות מדחום בשר (כ 140 מעלות). מבשלים עוד דקה בכל צד אם לא נעשה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר מהמחבת ולתת לנוח לכמה דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מערבבים שתי כפות של שמיר טרי לתוך תערובת כרוב כבוש. מחלקים את התערובת בין ארבע צלחות. מעל כל אחד עם צלע חזיר, ולאחר מכן לקשט עם השמיר הטרי הנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרישמיר טרי
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
צלעות חזירצלעות חזיר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.