ארוחת ערב: צלעות חזיר מוקפצות עם כרוב כבוש
אם יש לך שמיר, מלח ופלפל, כרוב כבוש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי קימל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות קאראווי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו צלעות חזיר מוקפצות עם כרוב כבוש, ארוחת ערב: צלעות חזיר עם אבק קסמים, ו ארוחת ערב: פורצ'יני שפשף צלעות חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיף את הבייקון הקצוץ לסיר כבד להגדיר על אש בינונית. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד בייקון הוא פריך. לזרוק את הבצל ואת זרעי קימל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא זהוב.
יוצקים את מיץ התפוחים ומוסיפים את הכרוב הכבוש. מערבבים היטב, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך, לכסות את הסיר, ומבשלים בעדינות במשך 20 דקות.
עם כ 10 דקות לסיום, העונה שני הצדדים של צלעות חזיר עם מלח ופלפל.
יוצקים את השמן למחבת כבדה להגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר מנצנץ, להוסיף את הצלעות לבשל במשך כארבע דקות בכל צד. בדוק אם הם נעשים באמצעות מדחום בשר (כ 140 מעלות). מבשלים עוד דקה בכל צד אם לא נעשה.
הסר מהמחבת ולתת לנוח לכמה דקות.
מערבבים שתי כפות של שמיר טרי לתוך תערובת כרוב כבוש. מחלקים את התערובת בין ארבע צלחות. מעל כל אחד עם צלע חזיר, ולאחר מכן לקשט עם השמיר הטרי הנותר.