ארוחת ערב: קארי פטריות
ארוחת ערב: קארי פטריות יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 200 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם קשיו, אבקת צ'ילי, כמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ארוחת ערב: במיה קארי, ארוחת ערב: קארי בקר Panang, ו ארוחת ערב: עדשים אדומים וקארי טופו (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים חצי שמן למחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד למכרז. תניח בצד.
בינתיים, יוצקים את החצי השני של השמן למחבת אחרת מעל חום בינוני.
תוסיף את הכמון. מבשלים עד ריחני, כ -30 שניות. לאחר מכן מוסיפים את הג ' ינג ' ר, הבצל, jalapenos, ושום. מערבבים מדי פעם ומבשלים 6 עד 8 דקות, או עד הבצל רך.
מוסיפים את העגבניה יחד עם אבקת כורכום, אבקת צ ' ילי ואבקת כוסברה. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך כ 5 דקות, או עד העגבניה התרכך. אם התערובת יבשה מדי להוסיף 1/4 כוס מים.
יוצקים חצי מהתערובת לתוך בלנדר עם אגוזי קשיו. תהליך עד חלקה.
יוצקים בחזרה למחבת, מוסיפים את הפטריות, ומביאים רתיחה. לבשל במשך 2 דקות. תערבבי את הגראם מסאלה בשנייה האחרונה.