ארוחת ערב: קציצות דגים מעושנות עם מיונז שמיר
ארוחת ערב: קציצות דגים מעושנות עם מיונז שמיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 468 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חמאה, שום, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: סלמון מעושן עם שמיר קרם פרש על בייגלה לחמניה, ארוחת ערב: קציצות חזיר עם עלי ליים וכוסברה, ו ארוחת ערב הלילה: כריך סטייק עם מלפפון, סלט ג'ינג'ר, ומיונז צ' ילה שחור.
הוראות
לקלף את תפוחי האדמה, לחתוך לרבעים, ומרתיחים במים מלוחים עד במכרז.
מסננים את תפוחי האדמה ומכים עם החמאה, ביד או באמצעות מיקסר.
בינתיים, להסיר כל עור או עצם מן הפילה בערך לשבור את הבשר. מכסים במים רותחים ולתת להם לשבת במשך עשר דקות כדי לרכך.
מקפלים את הדג, יחד עם שמיר ומלח ופלפל לפי הטעם, לתוך תפוחי אדמה חמים. אפשר להתקרר קצת, ואז לעצב לתוך 10-12 קציצות, כל אחד עם נתח על הגודל של כדור גולף גדול.
לפרוס את הקציצות על קרש חיתוך ואבק עם קומץ של קמח.
מחממים את השמן מעל חום בינוני גבוה במחבת (או שניים כדי לזרז טיגון), רצוי לא מקל. כאשר הוא מנצנץ, להוסיף את הקציצות, קמח בצד למטה.
מפזרים את צמרות עם קצת יותר קמח.
מבשלים, ללא הפרעה, עד שהם יוצרים קרום והופכים בקלות, 3 דקות לכל צד.
מגישים עם הרוטב, שהוא רק מיונז מעורבב עם שמיר הנותרים ושום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.