ארוחת ערב: רוטב עגבניות ופלפל חריף קלוי
ארוחת ערב: רוטב עגבניות ופלפל קלוי חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 737 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם מלח ופלפל, פלפלים, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. נסו ארוחת ערב: רוטב עגבניות שומר קלוי, ארוחת ערב: כרובית ובטטה ברוטב עגבניות מתובל עם אגוזי קשיו, ו ארוחת ערב: ברוקולי ראבה, פלפל אדום קלוי, מוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 3 כפות שמן במחבת בינונית, ומבשלים את השום פתיתי צ ' ילי על חום בינוני-נמוך עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את בשר העגבניות ומתבלים במלח ופלפל. להעלות את החום בינוני ומבשלים עד שהרוטב מתעבה, ואז למזג או לעבור דרך טחנת מזון.
מחממים את השמן הנותר במחבת שנייה ומוסיפים את הפלפלים, ומאפשרים לטעם המעושן לחדור את השמן, בערך 2-3 דקות מעל חום בינוני.
מוסיפים את הפלפלים והשמן לרוטב העגבניות, ומביאים לרתיחה נמוכה.
בינתיים, להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה עד אל דנטה, בהזמנת כמה מי פסטה. לזרוק עם הרוטב יחד עם החמאה, הוספת מי פסטה אם הפסטה יבשה מדי.