ארטישוק אפוי עם שומר
ארטישוקים אפויים עם שומר עשויים להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 336 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך שמן זית, פירורי לחם גס, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית נסו Cavatappi אפוי עם ארטישוק ושומר, שומר מטוגן וארטישוקים, ו ארטישוק לתינוקות ושומר פריך (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות סכין חדה, לקצץ את הארטישוק הגבעולים 1 אינץ 'לחתוך 1 אינץ' מן צמרות. באמצעות מזמרה מטבח, לקצץ 1/2 אינץ ' מן העלים. חציית הארטישוק לאורך, באמצעות כף מלון או כף, לגרוף את העלים הדוקרניים הקטנים משנקים שעיר; להשאיר כמה שכבות של עלים. לשפשף את החלקים לחתוך של ארטישוקים עם לימון חצוי ולהגדיר אותם, לחתוך בצד למטה, בסל ספינת קיטור גדול. קיטור הארטישוקים מעל מים רותחים עד שהלב רך, כ -10 דקות.
במחבת עמוקה גדולה, לחמם 1/4 כוס השמן עד מנצנץ.
מוסיפים את שומר ובצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את השום ואת הקורנית, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהירקות מתחילים להשחים, בערך 4 דקות יותר.
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט, ולאחר מכן מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה.
לזרוק את פירורי הלחם עם 1 כף השמן ולהפיץ אותם על תבנית אפייה. טוסט במשך כ 3 דקות, או עד זהב.
להעביר את הפירורים לצלחת. להעלות את טמפרטורת התנור ל 45
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מאוד. לטפוח ארטישוקים יבש ולהוסיף אותם למחבת, לקצץ בצד למטה. מבשלים מעל חום מתון עד זהב עמוק, על 4 דקות. מסדרים את הארטישוקים, חותכים בצד, בתבנית אפייה גדולה וממלאים אותם בתערובת שומר.
מפזרים את פירורי הלחם הקלויים ואופים במשך כ -15 דקות, או עד מחומם דרך.
מסדרים 2 חצאים ארטישוק על כל אחד 4 צלחות. בקערה, לזרוק את עלי הפטרוזיליה עם הנותרים 1 כף שמן ואת 1/2 כפית מיץ לימון העונה עם מלח ופלפל. למעלה ארטישוקים עם פטרוזיליה ומגישים.