ארטישוק ואופים תפוחי אדמה בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארטישוק ותפוחי אדמה בייקון לאפות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מלח, חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-35 דקות. נסו אפיית ארטישוק פירה תפוחי אדמה, בייקון תפוחי אדמה לאפות, ו אפיית גבינה בייקון תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) זכוכית תבנית אפייה עם ספריי בישול nonstick. מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר בייקון ממחבת; לנקז על מגבת נייר.
בקערה גדולה, לשלב בייקון מבושל, תפוחי אדמה וכוס 1 של הגבינה; לזרוק לערבב.
מורחים חצי תערובת תפוחי אדמה בתבנית אפייה מרוססת. למעלה עם ארטישוקים ותערובת תפוחי אדמה נותרת.
באותה קערה גדולה, להכות ביצים, חלב, תערובת שום פלפל ומלח עד מעורבב היטב.
יוצקים מעל תערובת תפוחי אדמה.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה. מכסים בנייר כסף; מקררים לפחות 8 שעות או לילה.
אופים מכוסה במשך 45 דקות.
לחשוף תבנית אפייה; לארגן פרוסות עגבניות מעל.
אופים חשפו 15 עד 20 דקות נוספות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.