ארטישוק וברוסקטה עגבניות מיובשות
ארטישוק ברוסקטה עגבניות מיובשות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 112 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההר הזה. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן ארוז עגבניות מיובשות, שמן זית, שן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה די גרוע. נסו ארטישוק ופסטה עגבניות מיובשות, פסטו עגבניות קל טבעוני מיובש בשמש, ו פסטת פסטו עגבניות מיובשות עם זודלס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים לחם על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בחום של 400 מעלות במשך 6-8 דקות או עד להשחמה קלה.
מניחים את הארטישוקים, העגבניות, השום, האורגנו, הבזיליקום וגבינת הכוס במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד קצוץ גס.
מורחים 1 כף גדושה על כל פרוסת לחם; מפזרים את הגבינה שנותרה.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 5-10 דקות או עד שהחלק העליון מבעבע.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסטלו די מלטו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 57 דולר לבקבוק.
קסטלו די מלטו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
אדום אודם עז. עוצמתי ועשיר בתווים חריפים ובלסמיים ואחריהם ניחוחות פרי פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים מענגים את החיך המכריז על טעם לוואי נעים וארוך.