ארטישוק ועוף אפוי זית שחור
ארטישוק ועוף אפוי זית שחור הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 596 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן למנה. 22 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מקלות תוף עוף, חצאי חזה עוף, יין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ארטישוק וטארט זית שחור, מטבל ארטישוק זית אפוי, ו תפוחי אדמה אפויים עם ארטישוק, זית ולימון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים חזה עוף ומקלות תוף בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ', בצד העצם כלפי מטה.
מורחים ארטישוקים וזיתים סביב עוף, ואז מערבבים יין ומרק יחד בקערה קטנה ויוצקים תערובת על כל העוף.
מפזרים טרגון ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
אופים ב 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך שעה 1, או עד עוף מבושל דרך (מיצים לרוץ ברור) ושחום.