ארטישוק ירושלמי עם סלסה ורדה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 250 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, שיני שום, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו ארטישוק מאודה עם סלסה ורדה, ארטישוק מאודה עם סלסה ורדה, ו ארטישוק מאודה עם סלסה טרגון ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 232°. לזרוק Jerusalemartichokes עם 1/2 כוס שמן על תבנית אפייה;העונה עם מלח ופלפל. צלי, tossinghalfway דרך, עד רך, 25-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים אנשובי, שום, פטרוזיליה,צלפים, חומץ, פתיתי פלפל אדומים, ולהישאר 1/2 כוס שמן בקערה קטנה; העונה עם מלח וpepper.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינוט נואר Vin De סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.