מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זה יכול להיחשב במחיר סביר, עולה מסביב $1.85 למנה. לך לחנות ותביא מכנסי ארטישוק, מיונז פפרונצ'יני, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו תיקון מהיר אורז מטוגן, קערת אורז מטוגן מהירה, ו לחם מהיר סודה מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
ארטישוקים יבש עם מגבות נייר; לחתוך כל לרביעייה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
יוצקים שמן לעומק של 3 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; חום מעל חום בינוני-גבוה עד 35
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Bully היל כרמים ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.