ארטישוק ממולא
ארטישוק ממולא עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 830 קלוריות. אם יש לכם ארטישוק, לימונים, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכונים דומים: ארטישוק ממולא, ארטישוק ממולא, ו ארטישוק ממולא.
הוראות
מערבבים את פירורי הלחם, גבינה, שמן זית, פטרוזיליה, שום, מיץ מ 1 1/2 לימונים ואת המלח והפלפל בקערה גדולה עד לשלב ביסודיות. התערובת צריכה להיות לחה מעט. אם זה נראה יבש מאוד, להוסיף כמות קטנה של מיץ לימון נוסף.
חותכים את גזע כל ארטישוק, ולאחר מכן לקצץ את קצות העלים עם מזמרה במטבח. פתח את העלים עם קצות האצבעות שלך ולשטוף עם מים קרים, מחזיק את העלים פתוחים. עבודה עם אחד בכל פעם, למקם כל ארטישוק במרכז הקערה של תערובת פירורי לחם ולדחוף את התערובת לתוך העלים, מחזיק את העלים פתוחים. ייתכן שיש לך שאריות מלית, בהתאם לגודל של הארטישוקים.
מפזרים את צמרות הארטישוקים עם מיץ מחצי הלימון הנותר.
מניחים פרוסת לימון על גבי כל ארטישוק.
לעטוף כל ארטישוק בנייר כסף ומניחים בסיר גדול עם מים קרים 3 כוסות. מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים עד העלים רכים, על 2 שעות, בהתאם לגודל של ארטישוק. (ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר מים אם מפלס המים מקבל נמוך מדי.)