ארטישוק עם למונז
ארטישוק עם Lemonnaise נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 90 קלוריות. גשו לסופר וקנו חומץ מזוקק, פלפלים, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארטישוק, איך גריל ארטישוק, ו ארטישוק ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
למלא 6-8 ליטר מחבת באמצע הדרך עם מים.
מוסיפים חומץ ופלפל; מביאים לרתיחה על חום גבוה.
בינתיים, לחתוך על 1 אינץ ' את צמרות ארטישוק; להשליך טיפים. גזוז גבעולים סומק עם תחתית. משוך את ולהשליך עלים קטנים מלמטה. עם מספריים, לחתוך טיפים קוצניים מן העלים החיצוניים הנותרים.
מוסיפים ארטישוק למים ומבשלים, מכוסה, עד תחתית פירס בקלות, 30 עד 35 דקות; לנקז.
בעוד ארטישוק לבשל, לעשות lemonnaise. במעבד מזון או בלנדר (בלנדר מייצר את התוצאות הטובות ביותר), מערבולת טופו, מיץ לימון, שמן וחרדל עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. (אם ביצוע קדימה, צ ' יל אטום עד 1 יום; מערבבים לפני השימוש.)
מגישים ארטישוקים עם רוטב לטבילה.
שינוי רוטב dunk שלך: עבור וריאציות על lemmonaise (שלב 4 לעיל), להוסיף מרכיבים למתכון הבסיסי מערבולת בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה.
מוסיפים 2 כפיות צלפים סחוטים ו 1 1/2 כפיות משחת אנשובי.
רוטב צ ' ילי כוסברה: במקום מיץ לימון, להשתמש 4 כפיות מיץ לימון.
הוסף 1/2 ל 1 צ ' ילי סראנו טרי גזע ו 1/3 כוס ארוז כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוסברה טרי.
מוסיפים 1/4 חצאי עגבניות יבשים כוס (לא ארוז בשמן).
להוסיף 1 כוס כל עלי תרד ארוזים קלות ופטרוזיליה, ו 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ.
הוסף 2 כפות כל מדירה עירית טחון.
רוטב כוסברה תפוזים: השתמש רק 1 כף מיץ לימון.
מוסיפים 4 כפיות מיץ תפוזים ו 1/2 כפית כל כוסברה הקרקע וקליפת תפוזים מגוררת.
רוטב שומשום תמרי: תחליף שמן שומשום אסייתי (קלוי) לשמן זית.