ארטישוק צלוי ופרושוטו
ארטישוק קלוי פרושוטו הוא חלב חינם מנה צדדית. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך שיני שום, מלח ופלפל, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ארטישוק עם פרושוטו ושמנת, ארטישוק עם אפונה & פרושוטו, ו פסטו פיצה עם ארטישוק & פרושוטו.
הוראות
לסחוט כמה מיץ מחצאי הלימון לתוך קערה גדולה של מים. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, הצמד את העלים החיצוניים הירוקים הכהים. חותכים את כל אבל 1 אינץ ' של העלים הנותרים. לקלף לקצץ את התחתונה ואת גזע הארטישוק. תחצי את הארטישוק ותוציאי את החנק הפרוותי עם כפית.
חותכים את חצאי הארטישוק לשניים שוב, משפשפים עם הלימון ומוסיפים הן את הלימון והן את הארטישוק למי הלימון. חזור עם שאר הארטישוקים.
במחבת גדולה, אטומה, לשלב את 3 כפות מיץ לימון עם שמן זית, שום, טימין עלה דפנה.
מסננים את הארטישוקים ומוסיפים אותם למחבת. להביא רתיחה מעל חום מתון, ערבוב הארטישוקים מדי פעם.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את הארטישוקים במשך כ 40 דקות, תוך ערבוב כמה פעמים, עד שהם רכים משחימים כתמים. זרוק את עלה המפרץ. מערבבים את הפטרוזיליה ומתבלים את הארטישוקים במלח ופלפל שחור.
סדר את פרושוטו פרוסות על מגש. כפית את הארטישוקים ואת נוזל הבישול שלהם לתוך קערה ומגישים עם לחם ואת פרושוטו.