ארטישוק, צלפים, זיתים, גרידת לימון וטונה איטלקית על קונכיות פסטה
הוראות
1
In a 10-quart pot, bring the water to a brisk boil.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
Add salt and stir in the pasta shells. When the water returns to a boil, begin timing and cook al dente according to the package directions. Reserve 1/2 cup of the pasta cooking water.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
3
Drain the pasta, but do not rinse.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
Transfer the shells to a large serving bowl. Stir in the reserved pasta water to keep the pasta from sticking to itself. Pasta continues to cook and absorb water even when it has
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב