ארטישוקים ברוטב שום ושמן זית
ארטישוק ברוטב שום ושמן זית עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 645 קלוריות. . אם יש לכם לבבות ארטישוק, פסטה קונכיות, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו ארטישוק בגריל עם מטבל שמן זית שום קלוי, ארטישוק ורוטב זית הרבי, ו מותן כבש עם ארטישוק ויין אדום-רוטב זית Kalamatan (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה קונכייה, מבשלים במשך 8 עד 10 דקות, עד אל דנטה, ולנקז.
מחממים את שמן הזית וממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מערבבים את השום, בזיליקום, לבבות ארטישוק, ומבשלים 5 דקות, עד מחומם דרך. לזרוק עם הפסטה המבושלת כדי לשרת.