אריזת הפויל פלורנטין
אריזת נייר הליבוט פלורנטין נטול גלוטן,, ו pescatarian ומספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 63 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי תרד תינוק, רוטב ויניגרט עגבניות שמש, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה מובא לך על ידי Kraftrecipes.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 70% המנה הזו מוצקה. נסו אריזת נייר פלורנטין לשניים, אריזת נייר פלורנטין, ו לסכל עוף לארוז (מתכונים דומים).
הוראות
גריל חום לחום בינוני גבוה.
כף 1/2 כוס אורז על מרכז כל אחד 4 יריעות גדולות של רדיד כבד עם הצדדים מגולגל מעט.
יוצקים 1/2 כוס מים חמים מעל כל תלולית של אורז; למעלה עם פילה דגים 1. מסדרים תרד סביב דגים; טפטוף עם ההלבשה.
להעלות צדדים לסכל. קיפול כפול למעלה ומסתיים לאטום כל חבילה, משאיר מקום למחזור חום בפנים.
גריל 10 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
חותכים חריצים בנייר כסף כדי לשחרר קיטור לפני פתיחת מנות; למעלה עם גבינה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.