קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות20
ציון בריאות34
מגזין

אריזת הפויל פלורנטין

אריזת הפויל פלורנטין
אריזת נייר הליבוט פלורנטין נטול גלוטן,, ו pescatarian ומספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 63 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי תרד תינוק, רוטב ויניגרט עגבניות שמש, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה מובא לך על ידי Kraftrecipes.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 70% המנה הזו מוצקה. נסו אריזת נייר פלורנטין לשניים, אריזת נייר פלורנטין, ו לסכל עוף לארוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריל חום לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
כף 1/2 כוס אורז על מרכז כל אחד 4 יריעות גדולות של רדיד כבד עם הצדדים מגולגל מעט.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
יוצקים 1/2 כוס מים חמים מעל כל תלולית של אורז; למעלה עם פילה דגים 1. מסדרים תרד סביב דגים; טפטוף עם ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
להעלות צדדים לסכל. קיפול כפול למעלה ומסתיים לאטום כל חבילה, משאיר מקום למחזור חום בפנים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
גריל 10 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
חותכים חריצים בנייר כסף כדי לשחרר קיטור לפני פתיחת מנות; למעלה עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.