ארל גריי תה מדלן עם דבש
ארל גריי תה Madeleines עם דבש יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 115 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ביצים, דבש, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שוקולד טבל עוגיות מדלן ארל גריי, תאריך וארל גריי תה Madeleines עם Muscavado לטבול, ו עוגות ארל גריי עם לימון ארל גריי חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
קו מסננת קטנה עם 2 שכבות של גזה לחה ולהגדיר מסננת על קערה קטנה. ממיסים 5 כפות חמאה בסיר על אש נמוכה.
בואו לעמוד 10 דקות, ואז לשפוך לתוך מסננת. טוויסט cheesecloth בחוזקה סביב תערובת תה, שחרור חמאה בטעם תה לקערה.
מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח לקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים וסוכר בקערה גדולה עד עבה, על 4 דקות.
מוסיפים דבש, וניל וקליפת לימון; מקציפים 1 דקה יותר. מקפלים בעדינות מרכיבים יבשים, ואז חמאה בטעם תה. הקש פלסטיק לעטוף על פני הבלילה; הבלילה צונן לפחות 3 שעות עד 1 יום.
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 204°.
מברשת שתים עשרה 3x2 אינץ תבניות מדלן עם חמאה. אבק עם קמח; לנצל את עודף.
מניחים מחבת על תבנית אפייה. זרוק 1 כפית הבלילה לתוך כל עובש (הבלילה תתפשט תוך אפייה, מילוי תבניות לחלוטין).
אופים מדלן עד גולדן ו tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 10 דקות. מחבת ראפ חדה על משטח עבודה כדי לשחרר מדלן, ולאחר מכן להפוך על מתלה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
תבניות מדלן סיליקון לא צריך החמאה amd flouring-והגמישות שלהם עושה unmolding cinch (אתה באמת יכול להפוך אותם מבפנים החוצה).
שים את התבנית על תבנית אפייה כך שיהיה קל לקבל את המחבת הגמישה פנימה והחוצה מהתנור.