ארנסיני תרד
ארנסיני תרד עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם מים, גבינת מוצרלה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-61 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 18%. נסו ארנסיניname, ארנסיניname, ו של היום: זעפרן Arancini (מתכונים דומים).
הוראות
גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול. בסיר 3 ליטר, מחממים שמן זית על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים בצל; מבשלים על 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 5 דקות. להפחית חום בינוני. מערבבים אורז ויין; לבשל 5 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג.
להוסיף 1 מרק כוס; לבשל על 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מרק נספג.
להוסיף מרק 1 כוס הנותרים; לבשל על 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מרק נספג.
מתבלים עם פלפל. מערבבים תרד, חמאה ופרמזן-גבינת רג ' יאנו.
מורחים על גבי גיליון עוגיות. מכסים בניילון נצמד; מקררים לפחות 1 שעה 30 דקות או עד המשרד. (
תערובת ניתן בקירור בן לילה.)
על גיליון עוגיות, לעצב תערובת אורז לתוך מלבן 12x8 אינץ'.
חותכים 6 שורות על ידי 4 שורות כדי להפוך 24 ריבועים.
מקום 1 קוביית גבינת מוצרלה במרכז כל ריבוע; אורז צורה סביב קוביות גבינה לעשות כדורים.
מניחים קמח ופירורי לחם בקערות נפרדות. בקערה אחרת, לנצח ביצה ומים עד מעורבב. מעיל כל כדור עם קמח, ואז לטבול לתוך תערובת ביצה ומעיל עם פירורי לחם.
מניחים כדורים מצופים על גיליון עוגיות unlined; להכניס למקרר 30 דקות.
מגש קו או מחבת רדודה עם מגבות נייר. בתנור הולנדי 4 ליטר, לחמם כ 2 אינץ ' שמן צמחי ל 350 מעלות F. מטגנים 8 כדורים בכל פעם 3 עד 4 דקות, הופך פעם אחת, עד חום זהוב. עם כפית מחוררת, להסיר כדורים מהתנור ההולנדי כדי מגש מצופה מגבת כדי לנקז.