ארקטי צ'אר עם זיגוג קלמנטינה-הבאנרו ומאיר לימון קוסקוס
Arctic Char עם זיגוג Tangerine-Habanero ו Meyer לימון מרק קוסקוס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 892 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מיץ לימון מאייר, פילה ארט צ'אר, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ מנדרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סורבה מנדרינה קוקוס דבש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. וזה טוב. נסו Arctic Char with Tangerine-Habanero Glaze And Meyer Lemon Couscous מרק, Arctic Char עם מרק Bouillabaisse, ו כריכי צ'אר ארקטיים עם סלט לימון-טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מברשת פילה משני הצדדים עם שמן העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-
3
מחממים מחבת טחון גדולה ובטוחה לתנור על חום גבוה, מוסיפים את הדגים ומבשלים עד חום זהוב, בערך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מברשת עם כמה זיגוג, להתהפך, ולהמשיך לבשל (על הכיריים או בתנור) במשך 3 עד 4 דקות או עד רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מברשת עם יותר של זיגוג ולהסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
6
מצקת חלק מרק לתוך קערות רדודות גדולות, מקום דגים באמצע, מזוגג בצד למעלה, ומפזרים כמה קוסקוס סביב הדגים.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקת
7
מגישים באופן מיידי.
8
מניחים מיץ מנדרינה בסיר בינוני ומבשלים מעל חום גבוה, עד מופחת 3/4 כוס, ערבוב מדי פעם. בעוד מיץ מנדרינה הוא צמצום, לשלב חומץ וסוכר בסיר קטן לבשל עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
מוסיפים את מיץ מנדרינה מופחת habanero לתערובת חומץ מופחת ומערבבים לשלב. מחית בבלנדר עד חלקה מתבלים עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינה
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
העברה לקערה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
שמן חום בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
12
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
13
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
14
מוסיפים את מרק הצדפות ומבשלים 15 דקות. מסננים את התערובת ולחזור לסיר, מערבבים את מיץ הלימון ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
15
להקציף את החמאה, אם שימוש, ואת פטרוזיליה קרועה או כוסברה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
16
מביאים מים ומלח לרתיחה בסיר. מערבבים בקוסקוס, מכסים את הסיר, מסירים מהחום, ונותנים לשבת 5 דקות או עד שהמים נספגים והקוסקוס רך.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
17
הסר את המכסה של הסיר, fluff את הקוסקוס עם מזלג ומערבבים את ההתלהבות. תתחמם.