אש ופירות סלסה עגבניות צהובות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו סלסן עגבניות צהובות אש ופירות. מתאים ל-8 מנות. זה הר ד ' אובר יש 39 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מנגו, סוכר חום, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 27%. מתכונים דומים: אש ופירות סלסה עגבניות צהובות, סלסת עגבניות צלויה באש, ו מרק עגבניות ושעועית שחורה עם סלסת תירס טרייה.
הוראות
בקערה בינונית שלבו עגבניות, צ 'ילה, מנגו, בצל אדום וג' ינג ' ר.
מחממים שמן בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים כוסברה ומבשלים, תוך ערבוב, עד חום בינוני, כ 1 דקה.
מסירים מהאש ומערבבים בזהירות סוכר חום, חומץ ומלח.
יוצקים תערובת תבלינים חמה על תערובת העגבניות ומניחים לעמוד 30 עד 60 דקות להתפתחות הטעמים. רגע לפני ההגשה מערבבים בצל ירוק.
* לפצח זרעים בעזרת מרגמה ועלי, או לאטום אותם בשקית ניילון ולהכות בעזרת מערוך.
חום לפי הטעם: ניתן לשלוט בחום של סלסה על ידי התאמת חום הצ ' ילי. פורסים את החלק העליון של כל צ ' ילה, מקפידים לחתוך את הצלעות והזרעים, שם מרוכז הקפסאיצין התרכובת המייצרת חום. בדוק את האש של צ 'ילה על ידי נגיעה בחלק העליון ללשון שלך (לכל צ' ילה רמת חום שונה). התאם את החום, אם אתה רוצה סלסה מתונה יותר, על ידי פיצול הצ ' ילה וגירוד חלק מהצלעות והזרעים או כולם. אם העור שלך רגיש, לבש כפפות מטבח או החזק צ ' ילי עם מזלג-ואל תיגע בעיניים שלך.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג, ורוזני נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות מרתפי דרקון. ריטה הילס פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
![מרתפי הדרקון. ריטה הילס פינו נואר]()
מרתפי הדרקון. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד מחרוזת של בצירים נהדר בסנטה ברברה. היה לנו עוד ניצן מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, המאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי וההבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר באופן בלתי סביר האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו ענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, והענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בוקר קריר, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. נראה כי היינות הם בעלי אופי פרי נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.