אשוחית נרפא Gravlox עם אשוחית פסטו Crostini
המתכון אשוחית נרפא Gravlox עם אשוחית פסטו Crostini מוכן בערך 20 דקות. וזה בהחלט מדהים טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו פלפלים, מלח כשר, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות אשוחית חג, עצי אשוחית חרוט סוכר, ו דרכים קלות וטעימות כדי לטפח את בצק עוגיות סוכר.
הוראות
לשטוף ולייבש את פילה סלמון ולהסיר כל עצמות סיכה באמצעות פלייר מחט האף נירוסטה.
מערבבים יחד את הסוכר, מלח ופלפל.
הנח את צד עור הסלמון למטה בתבנית האפייה. לשפשף את תערובת הסוכר לתוך הצד הבשר של סלמון.
מורחים את כוס 1 של אשוחית טחון ontop.
טפטוף וודקה על הכל, להיזהר לא לשטוף את תערובת ריפוי. במהירות להעיף את הסלמון כך בצד העור הוא על גבי. מכסים את תבנית האפייה בניילון נצמד.
מוסיפים את האשוחית הנותרת, אגוזי מלך שחורים, מיץ לימון לבלנדר. עם המכונה פועלת, לאט לטפטף בשמן הזית ולרסק את התערובת עד משחה חלקה נוצרת. אתה אולי לא צריך את כל השמן.הפוך את crostini: פרוסת טוסט הלחם לפי הצורך. למעלה כל פרוסה עם קצת gravlox, כפית של פסטו אשוחית וקישוט של עצות אשוחית (אופציונלי).